Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών

Φυσικό Κατάστημα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

pcfactory logo horizontal 3

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Τι είναι τα refurbished pc
 
Με τον όρο Refurbished, αναφερόμαστε σε ένα επώνυμο προϊόν τεχνολογίας business κατηγορίας (σταθερό υπολογιστή, laptop , οθόνη κτλ) , το οποίο έχει ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την εγγυημένη λειτουργικότητα του. Η διαφορά με το μεταχειρισμένο προϊόν είναι ότι το refurbished έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ειδικευμένους τεχνικούς για την σωστή & απρόσκοπτη λειτουργία του, ενώ το μεταχειρισμένο κατά το σύνηθες όχι, τα προιόντα αυτά προέρχονται κύριως απο επιστροφες μεγάλων εταιρείων-τραπεζών  μετά απο μια χρηματοδοτική μίσθωση ή απο ανανέωση του εξοπλισμού τους,
 
Τι είναι το PC FACTORY
Τι είναι το  PC FACTORY…….
Είναι πλατφόρμα ηλεκτρονικού χονδρικού και λιανικού εμπορίου( WWW.PCFACTORY.GR) αλλα και φυσικού καταστήματος στην οδό Μικρας Ασίας 11, Γουδί,, με εξειδίκευση στους ανακασκευασμένους-ανασυγκροτημένους φορητούς ή μη υπολογιστες, οθόνες, γνωστά εώς Refurbished, αλλα και καινουργια περιφερειακά προιόντα.
 
Γιατί να προτιμήσετε τα Refurbished από το PC Factory;

Διότι το PC FACTORY έγινε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας, όπου από την πολυετή τους παρουσία κατέληξαν στα εξής:

1) Οι επώνυμες εταιρίες που κατασκευάζουν υπολογιστές  χρησιμοποιούν πιο ανθεκτικά-ποιοτικά υλικά με σκοπό ο μέσος όρος χρόνου ζωής μιας συσκευής να έχει αυξηθεί θεαματικά

2) Τα προϊόντα μας προέρχονται από εταιρείες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που θέσαμε εξ αρχής. Πριν εισάγουμε το προϊόν σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, ξέρουμε την ηλικία, το είδος της χρήσης και τον βαθμό συντήρησης.

3) Όταν παραλάβουμε το προϊόν, οι τεχνικοί μας το ανοίγουν/ υποβάλουν σε διεξοδικό έλεγχο και καθαρισμό όλων των εξαρτημάτων. Έπειτα, διεξάγουν τον έλεγχο επιδόσεων σε πραγματικές συνθήκες. Το κάθε μηχάνημα βγάζει μια βαθμολογία γνωστή ως ”Αξία ανά σημείο – Grade A έως C”. Στο τέλος, ο υπεύθυνος τεχνικός δίνει το πράσινο φως / την τελική έγκριση για προώθηση προς πώληση ή επιστροφή του προϊόντος.

4) Όλα τα προϊόντα μας δίνονται με γραπτή εγγύηση απο 1 έτος εως 2 έτη(αναλογα το προιόν), σύμφωνα με τους όρους εγγύησης του εντύπου ”Όροι εγγύησης – PC FACTORY”.  το προϊόν ανοίγεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή από εμπείρους τεχνικούς και ο πελάτης ενημερώνεται πλήρως και άμεσα για τις περαιτέρω ενέργειες. Προσβλέπουμε, σε κάθε περίπτωση, σε μια μακροχρόνια σχέση με εσάς. Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε καλύπτοντάς σας, όχι μόνο από τους όρους εγγύησης, αλλά και με την αντιμετώπιση προς το πρόσωπο σας με κάθε ειλικρίνεια.

5) Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Θέλουμε να επιλέγουμε και να διαμορφώνουμε το προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις σας. Έτσι μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας ή την επίσκεψη στο κατάστημά μας, να μας γνωστοποιήσετε το ποσό που διαθέτετε, τη χρήση που θέλετε να κάνετε και το εάν θα χρειαστείτε να σας προσθέσουμε κάποια προγράμματα, έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να είναι έτοιμος για χρήση.                       
 
6) Ο εξοπλισμός δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με επιπλέον ηλεκτρονικά απόβλητα, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον και βελτιώνοντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του PC FACTORY
Translate »